Så roligt

Åh vad roligt med så många besök på hemsidan! 
Nu vill jag bara yoga och ha en massa klasser i veckan:-)
Det preliminära startdatumet är 26 februari eller 4 mars. Då kommer det att vara en prova på gång.
Gratis! Anmäl dig till mig via mail eller kommentera inlägget. Känner du någon som vill prova yoga och bor i närheten av Immeln? Sprid!

NamasteBild 

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d