Gayatri Mantra

Dagarna bara rusar iväg, Man hinner inte så mycket. Viktor har börjat vakna vissa nätter igen efter att ha sovit hela natten länge vill han nu ha mat frampå småtimmarna, kanske är han inne i en period då han växer mycket. Sist vi var på BVC hade blivit smalare när man tittade på kurvan. Gissningsvis för att han ej äter på nätterna. Igår somnade han halv nio, en timme senare än vanligt, och sov således en timme extra dvs halv sex, pigg som en lärka, dock inte jag. . . Ammade honom och vi somnade om igen. Gick upp tio i sju, lite för sent då de stora barnen skulle till skolan och jag på yoga till österlen. Morgonen blev stressig men vi kom i tid. Underbar yoga, Kents fru Connies hathaklass. Roligt pass lekfullt och en massa sköna asana. Vi började med att ligga med höften på ett bolster och sträva benen upp, bak, isär mm. Mkt skönt för bäckenet. Vidare med solhälsningar, virabhadrasana, trikonasana, parsvakonasana, vridningar mm. Vi använde mycket support med klossar o rep. Underbara sträckningar på hamstrings plankor samt sidoplankor. STYRKA precis vad jag behöver jobba upp. I savasana somnade Viktor. Underbart han låg på min mage, mage mot mage jag andades hans andetag och det var varmt i mina ögon.
Vidare kan jag rapportera att jag nästan yogar varje dag,med undantag igår då det inte blev en enda stund över. Men det måste få finnas sådana dagar också.
Avslutningsvis vill jag berätta att Viktor älskar när man sjunger för honom, favorit just nu är gayatri mantrat lyssna och njut!

Om Bhoor Bhuvah Svah
Tat Savitur Varenyam
Bhargo Devasya Dheemahi
Dhiyo Yonah Prachodayaat.
We meditate on the splendor of the Creator;
Who has manifested the Worlds;
Who alone is worthy of Worship;
Who is the embodiment of Knowledge and Light;
Who is the remover of all duality and ignorance;
May He awaken us.

Ett svar till “Gayatri Mantra”

  1. Gillar starkt det mantrat! Det känns så kraftfullt och grundat. Och hur det vibrerar härligt i bröstet sen. Fint både för stora och små. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.