Ängsbacka yogafestival

Nu bär det strax av mot Molkom, norr om Karlstad och Ängsbacka yogafestival.
Det ska bli så spännande! Jag tar ej med mig datorn, utan det blir anteckningar i skrivyogaboken istället. Finns det dator där blir det uppdateringar annars i efterhand. Här kan man läsa om festivalen.

Vill tipsa om en workshop 3-4 september med Leslie Journet. Hon kommer till Österlen, till Mudita.
Att gå en lektion för henne lär ge en något att jobba med ett år framåt!
Fokus kommer bla att vara på att hitta kropöpens linjer och hur man jobbar med dem, detaljerna. Blandat med pranayama samt underbara måltider i Connies kök.
Läs mer och boka här

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: