Yogan flyter

Igår hade jag min lilla klass hemma i vardagsrummet som även är den sk hemmashalan.
Möbler tas bort och golvet får plats med ca 8 yogamattor.
Det var mycket roligt. Min son var med som en av eleverna och det var extra roligt då han yogade med mig för några år sedan men sedan tappade ”lusten”.
Han tyckte att det var kul och var såklart duktig på alla asana med sin gymnastik och gummikropp. Marichyasana c, d var ju en baggis för honom.
Det var ett utmanande pass för mig på så sätt att jag justerade hela tiden och det är så himla kul att föränga och rätta till detaljerna på yogisarna, utifrån deras utgångsläge.
Flera kunde göra Ardha Badha Pashimottanasana helt bundet. Jag vet ju vilken lycka det är när man når så det kändes härligt!
Ikväll väntas yogapass för min Kristianstadlärare, Irene. Ser fram emot det då jag missade förra veckan.
På fredag kommer en av ”mina” yogisar till mig på morgonen halv sex för morgonyoga.
Vi ska yoga tillsammans, KUL! Om det är någon annan som är morgonpigg på fredag är ni välkomna.
Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. Så glad att få läsa här igen (nejdå, jag säger det inte för att sätta press på dej!) och ännu gladare att få veta yogan lever och mår bra hos dej. Unnar dej den lyckan!
    KRAM!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: