Wow vilken yoga

Idag var det del av workshop.  Tre timmar med brunch efteråt!
Vi gav oss jag och mamma tidigt i morse med rimfrosten utanför. På vägen plockade vi upp M.
När vi kom fram var det riktigt mycket folk, KUL! Det justerades bland mattorna och strax fanns det plats för alla.
Vi började i savasana med en medvetande övning. Jag var långt borta… utan att sova, jag hörde bara Kents röst hela tiden fick emmellanåt öppna till ögonen för att “komma tillbaka” . Sedan var det pranayama, kapilabhati och ujjai. Inte helt lätt med min täppta näsa.
Sedan var det ledd yoga med tydliga instruktioner. Kent ledde hela första serien och gick långsamt igenom den med en del extra andningar på några ställen. Det tog oss över 2 timmar att göra hela första ashtanga vinyasa serien. Jag var helt slut efteråt. 
Fick en ny syn på janu sirsasana B med hur min fot faktiskt ska ligga i mattan.
Jag älskar när jag lär mig nya saker och framförallt när det är små justeringar som gör hela förändringen, helt plötsligt blev det en ny rörelse!

Brunch i köket med gröt, plommonkompott, chaithe, omelett, sallad, pumpasoppa, linspesto, ugnsbakad brie, hembakat bröd, ghee samt smarrig kaka efteråt!  Ja, sanslöst gott!

Underbara underbart, underbar, underbarast.

P1040686
Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

10 kommentarer

 1. Hej!
  Jag har förstått det som att du bor i Skåne. Har du något tips till mig och min syster om vi vill gå en kurs inom meditation (gärna med yoga också)? Vi vill att kursen ska vara en helg. Antingen en dag eller två dagar. Vet du om det finns några helgkurser?

  Mvh Veronika

 2. Veronica, ja jag bor i Skåne.
  Jag vet ingen kurs så där på rak arm med meditation. Jag ska fundera och kommer jag på någon eller får nys om det hör jag gärna av mig.

 3. Härligt att läsa om dina yogaupplevelser. Och så blir jag ju jättesugen på att gå på en yogahelg, det är så himla härligt när en hel helg blir helt koncentrerad kring att yoga!

 4. Hej Yogachic, Välkommen och vilken fin blogg du har! Maria välkommen till min blogg.
  Tack för era fina kommentarer, nu får jag ny yogaenergi!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: