Härlig paryoga

Igår kväll var jag på paryoga på Mudita. Lekfullt och roligt. Utmanande sköna asana där man tog hjälp av den andres kraft och rörlighet.
Jag jobbade med mamma. Det var perfekt eftersom mamma och jag är ungefär lika långa och har samma rörlighet i kroppen.
Mamma flög på mina ben när jag låg på ryggen. Det var coolt, jag hade styrkan i benen och hon tilliten på att jag hade henne “under kontroll” MIna ben på hennes höfter hennes händer i mina händer. I slutet blandades de olika asana med massage längs ryggrad och huvud.
När jag kom hem fick jag detta underbara klipp som nog är nästa steg efter par yoga.

TACK M underbart !

På söndag är det tre timmars yoga, 2 timmar med ashtanga vinyasa och en timme pranayama följt av brunch!

Åh lycka.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

Lämna ett svar

%d