Rapport

Det har varit ett långt uppehåll från min sida. Men det har varit intensiva veckor med att få ihop allt. Vansinnigt mycket att göra på jobbet, jobbigt men också väldigt kul. Det mesta har dock blivit lidande. I fredags var det ett 19 timmars pass stupade i säng. Vaknade i ”vanlig” tid 08.30! Kändes som lika bra att gå upp. Tog en lång promenad med hunden i underbar höstsol. Njutning! Naturen var så vacker, synd att jag glömde ta med min nya kamera.
Vid lunch åkte jag och dottern in till staden för presentköp till sonen som hade födelsedag i går. Vi köpte varsin bodybutter på Bodyshop till oss själva och en presentbox. Vi var också på apoteket och inhandlade ett reseapotek. Tiden går ju rysligt fort nu, PÅ Fredag åker vi till INDIEN!
Det känns väldigt pirrigt nu. Barnen är uppspelta och alla längtar vi.
Har fått låna lite praktiska grejer så som reselakan och kompletterande ryggsäckar. Kom på att det är osmart med rullväskor om man ska bo på en strand.. Jag har också spanat in att det på stranden finns internetcafé så jag ska verkligen försöka blogga under resan.
Jag har saknat er alla under mitt uppehåll.
Om shanti

5 svar till “Rapport”

  1. Åh, vad skönt att ni får åka iväg! Få bo på en strand är aldrig fel. Njut njut njut och bunkra energi & glöd för resten av vintern! Kram!!!

  2. Åh Anna, va härligt för er att åka snart! Har saknat dig lite här på din blogg. Ni kommer att få det underbart och garanterat annorlunda 🙂 Kram!

  3. Ah, just det Indien! Och redan! Det är galet. Men vad fantastiskt att få komma bort en sväng. Och få komma till Indien mitt i novembermörkret!

    Jag hoppas ni får en fantastisk resa!

  4. Perfekt tidpunkt att åka iväg & slippa mörker, regn och rusk. Blir jätteglad om du delar med dig av din upplevelse efter resan; maten, människorna, stämningen och shoppingen mm. Härlig resa önskar jag dig och de dina!!

  5. Roligt att du tog dig tid och meddelat hur det står till. Jag har saknat dina rader. Nu får ni pusta ut efter en hektisk höst. Borra tårna i sanden och bli smekt av solens värmande strålar. Slappa, slappa och åter slappa. Bättre kan det inte bli!
    Må väl i yogans förtrollade land1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.