Åh Yoga jag längtar efter dig

Vet inte vad som hände, men yogapracticen bara försvann.
Det jag känner märkbart är att man mår INTE bra utan den.
I yoga pratar man ju mycket om ahimsa, att inte bruka våld mot sin kropp, mot miljön mot sin omgivning.
Att inte utföra asana träningen är det samma som att inte följa ahimsa. Jag är inte snäll mot min kropp eller mitt sinne.
Jag lägtar efter att komma igång igen och nu ska här yogas och inspireras på yogans väg. Tre dagar kvar…

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Åh, du kommer dit igen. Det tillhör hela processen i yogan tror jag. Att ibland är motståndet större och då rullar tankar och annat igång. Allt handlar om att bemästra sitt sinne, jag är övertygad om det, och när man väl står där igen, tja, då är allt där. Igen! Namasté

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: