Mysore

Imorse bar det av till Österlen igen. Åh härliga morgon! Jag älskar att gå upp tidigt och se solen gå upp. Det är så vackert att köra hela vägen ner över Brösarps backar, att se horisonten med havet i Kivik, alla vackra hus och trädgårdar man kör förbi.
Mattias var med idag. Idag var vi fyra som yogade, underbar pranayamastund innan vår practice. Vi blev hela tiden påminda om att hålla fókus och närvaro andningen leder rörelserna inte tvärt om. En mysoremorgon full av medveten närvaro, avslappning och andning.

Hade/ har problem i  mina backbends. Jag får inget flyt i att komma upp till stående från bryggan, jag gungar mig fram och tillbaka men min andning hänger inte med. Tips mottages gärna!

Efter yogan stannade jag och Mattias kvar på te, som vi nästan bjöd in oss själva på. Det blev både te, gröt och mysig pratstund med Mattias och Connie, vi kom inte iväg förrän halv elva. (Jag hoppade över att assistera idag. )

Om shanti

8 svar till “Mysore”

 1. Anna! Jag blir alltid lika inspirerad av att läsa om dig och din yoga. Kärlek till dig!

 2. Eva, Tack och kärlek tillbaka
  Marica, Det var underbart. Att blicka över vindstilla hav är också underbart.

 3. Det låter så härligt med dina träningspass på Österlen. Och naturen… skulle tycka det var underbart att ha ett så fantastiskt ställe att åka till och träna varje vecka. Lyckans ost!

 4. Måste bara skriva att det var knepigt att få kommentera och mitt inlägg ser inte ut som det brukar…kanske en tillfällig svacka i nätet??

 5. Oj, och nu försvann det första…vad jag krånglar! Ville bara säga att jag tycker att du är en lyckans ost som har ett så härligt ställe att yoga på varje vecka. Och du skriver så vackert om naturen och havet. Vill träna där också!

 6. Annika, du får följa med när du kommer och hälsar på Alexandra.
  Mudita är magiskt!

 7. Åh! låter härligt…både yogan och att blicka ut äver havet. Österlen slår det mesta. Har själv inte yogat på ett par veckor så kroppen längtar. Yogabonita kör yoga hela sommaren och även utomhus om vädret tillåter. Må så gott i underbara sommaren. Kram Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.