Utveckling hela tiden

Igår gick jag på mysore. Underbar träning det var endast jag och en till så vi fick massor med korrigeringar, jag uppskattar när man får små justeringar. Det gick ganska bra med foten. Jag försökte ha den lindad till en början men det var svårt att greppa med fotsulan, blev liksom en förhöjning under som inte kändes bra. Jag lindade mest för att Kent skulle komma ihåg att jag var skadad där. Den svåraste asanan att göra med skadan är prasarita paddottanasana, eftersom kraften i den posen kommer bla från fötterna. Jag backade i supta kurmasana och gjorde en enklare variant. Men hör och häpna, jag kunde hålla lotus! av den enkla anledning att jag fick upp högerfoten så djupt/långt upp att jag kunde flexa vänster/skadade fot ovanpå. Det finns hopp!

Jag var kvar efteråt och assisterade Kent. Jag vågar mer och mer hjälpa folk. Jag är helt fashinerad över alla kroppars olika förutsättningar, jag gläds åt att alla faktiskt kan ligga på varsin matta och genomföra sin ashtangayogaträning, en del har väldigt öppna höfter andra har öppna skuldror och axlar. Många är låsta i korsryggen. Åh kroppen är så spännande.

TACKSAM!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Du fick minsann en bra mysorestund. Det är alltid lika trevligt när något går överraskande väl. Bra jobbat!
    Rikedomen är att vi är skapade olika och framför allt att läraren vet hur olika kroppar ska handskas. Lycka till och njut!

  2. Nina, Ja tacksamhet är nog det finaste känsla man kan ha
    Sue, Ja kroppens skapelse i olika former är rikedom och något man ska ta hand om med kärlek.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: