Lillsemester

Jag har varit på semester med familjen i Karlskrona skärgård. Yogamattan glömde jag hemma. Tänkar te att jag fick vila asanaträningen.
Med mig hade jag Shantaram, boken jag läst de senaste veckorna. Jag var glad att den var nästan 1000 sidor lång. Villken bok! Helt fantastiskt bra, alla bör läsa den. 
Jag har också hunnit börja med Happy Yoga, vår nästa bokcirkelbok. Lillsemestern har varit jättehärlig bortsett från en incident, min fot!
Jag och sambon var ute på promenad med hunden, då trampade jag snett IGEN! med min fot. Jag sträckte ut hela vristen igen, nu när den äntligen höll på att bli bra och jag började kunna sitta i lotus igen. Så himla typiskt det är bara att backa i träningen igen och försöka vila/träna upp foten igen.

Nu ska jag köra till Baskemölla och gå på mysoreklass och assistera klassen efter.
HÄRLIG DAG

Publicerat den
Kategoriserat som Mudita, Mysore

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

7 kommentarer

 1. Jag fascineras av våra yogaresor. Hur vi förändras, hur vår yoga förändras och hur vi förhåller oss till det. Sommaren har väckt oss ur vinterdvalan, men inte nödvändigtvis gjort oss mer yogiska, ändå har vi ett helt annat flow just nu. Mer accepterande. Ja, jag tycker om att flumma och fundera 🙂

  ”Strunt” med foten, sänder över ett fång uppmuntringar och böner om att den läker fint.

  Kram Anna!

 2. Visst är det lustigt hur det blir ibland med all träning fram och tillbaka. Du behöver väl vila mer! Härligt med ditt assisterande. Själv väntar jag bara på semester!

 3. Vännen!

  Hoppas det gick bra idag på mudita. Själv sitter jag på jobbet och svettas ihop med mina kollegor. Det är ganska ok ändå. Lite soft, kravlöst och fnittrig semesterstämning.

  Ledighet snart!
  Åker på turné till Örebro, Stockholm och Kungshamn. Det ska bli underbart.

  Min morgonyoga går toppen. Jag känner mig stark, fokuserad och mjuk i kroppen. Så snart jag är hemma igen hänger jag med till Baskemölla!

  kram
  a

 4. Hej Anna!
  Vad tråkigt att du stukat foten igen. Nu när jag har hunnit ”läsa ikapp” din blogg har jag förstått hur lång tid den tagit att läka efter första stukningen, och det känns som om det var så länge sedan vi gick på Marias fördjupningskurs tillsammans!
  Du har en väldigt härlig och inspirerande blogg. Den uppskattar jag väldigt nu när jag är på ett 3 månaders jobbuppdrag i Edmonton Kanada och inte kan vara på Yogashala Stockholm på morgnarna. Bortskämd som man är/har varit… Nu är det egen träning som gäller. Men tur som en tokig har jag hittat en riktigt fin shala alldeles runt hörnet från där jag bor (eller så är det inte tur utan precis som det ska vara!)
  Sköt om dig så hoppas jag att vi ses snart. Mudita lockar väldigt måste jag säga efter allt du berättat om och skrivit om.
  Kramar Åsa

 5. ÅSA!
  Vad roligt att höra från dig. Jag tänker ofta på dig och alla andra mariayogisar. Det var verkligen en bra kurs. Hoppas att Maria kommer att ha fler liknande i egen regi framöver.
  Har du hört något från henne? Foten är verklikgen ett elände, det är straffet för att man har mjuka leder. Endast en sak hjälper, jobba med musklerna runt i kring. Svårt med fotens muskler bara, där sitter ju inte så många stödmuskler, de jag har där är på utsidan där sträckningen är. Jag får leva med detta. Låter spännande med Canada!
  Shala runt hörnet, vilken tur! Vilken yoga är det?
  Jag läser världens mysigaste yogabok just nu. Org titeln är HAPPY YOGA, WHY THERE IS NOTHING TO WORRY ABOUT. Du kan säkert få tag på den i Kanada. Rekommenderar den verkligen, tror att du kommer att gilla den.
  Vi får ses snart hoppas jag. Kom ner till Mudita på workshop vet jag.
  KRAM ANNA

 6. Nina, som vanligt – Tack för dina ord mitt i prick.
  Annika, vila behöver man alltid men jag mår bäst av vilan när jag är ”yogatrött” Åh välkommen härliga semester.
  Alexandra, sitter du på jobbet och svettas kommer jag inte känna igen dig, du kommer att svettas dig smal. VAD DUKTIG du är som morgonyogar, heja dig!
  Ses snart, kram

 7. Hej Anna!
  Har du lust att maila din emailadress till mig så kan jag berätta lite mer vad jag gör i Kanada och vad som händer just nu?

  Kramar Åsa

Kommentera

%d bloggare gillar detta: