sista dagen

Helgens sista yogadag. Det var så mysigt idag. Vi fortsatte titta på Patanjalis sutror, det är så kul.
Mion practice idag gick okej. Jag fick en superskön assistering i balasana, jag fick sträcka fram armarna, öppna skuldrorna och ta tag om Kents fot samtidigt som han förlängde mig bakåt, neråt mot hälarna.
Jag gjorde tre djupa backbends med väggens hjälp. Känner att dessa går bättre och bättre. En av gångerna jag gick ner gjorde jag det utan vägg men med Kents assistering.
I Shirsasana gick jag ner i 90 grader och sedan upp igen, det var ett tag sen jag gjorde så det var roligt. I skulderstående kände jag en mysko sträckning i vänstra skuldran. Pratade med min lärare efteråt om jag kanske skulle backa nån stan. Jag fick rådet att skippa chakrasana ett tag.
God frukost i deras orangeri efteråt.
Idag har vi haft första visningen på vårt hus. Spännande men också väldigt konstigt.

Nu väntar spikmattan!
Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

 1. Du verkar ha haft det riktigt bra! Så är du så duktig på att balansera din vardag.

 2. Anna!

  Tack för att du tog med mig till Baskemölla! Jag har känt mig glad hela helgen. Yogan var verkligen något annat än den jag upplevt förut – precis det jag saknat fanns.

  kram
  a

  1. Tack själv Alexandra.
   Det var jättekul att du hängde med. Roligt att ha vänner som man kan prata yoga med.
   Hoppas din helg varit bra. Ses på söndag!

   Kram anna

 3. Vet du, jag tänkte på Balasana i helgen. Faktiskt. Att det ofta är en asana, som man bara gör. Fast den har ju också ett syfte och även i den är man aktiv.

 4. Nina, det har du verkligen rätt i. Ofta omnämns den inte som en asana.
  utan en viloposition”avslappning” Många gånger får man höra att om man blir trött kan man gå in i Balasana. Jag tycker den är skön och särskilt med armarna framåt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: