Underbara yoga

Det är så mycket att summera ihop av kunskap jag fått denna helg. Jag är så tacksam att jag var en av eleverna som fick möjligheten att uppleva den här helgen.
Min mysoreträning igår var fantastisk! Jag fick jättefina justeringar särskilt i Prasairita Paddottanasana C och i min favorit ställning Baddha Konasana.
PÅ egen hand tränade jag i Urdhva dhanurasana  med hjälp av en vägg.
Efter Pashimottanasana kom Maria och sa att nu gör vi drop Backs!
Och jag gjorde det med hennes assisteringar tre på rad!!!! Så underbart fantastiskt. Vilken känsla. Jag har aldrig gjort dem i “tempo ” förut utan bara långsamt. Kände mig urstark i bäckenet.

I morse måste jag dessvärre erkänna att jag var trött, riktigt trött. Huvudet svämmade över i natt av all information och jag har sömnen på mattan i min dröm och suttit i långa filosofidiskussioner om Yama och Niyama hela natten.
Hur som helst jag snoozade ett par gånger och gick upp tjugo över fem.
Jag gjorde fem suryanamaskara A fokuserat och närvarande. Alltid något, dessvärre har jag ont i foten nu. Den vek sig en gång till igår, inte bra.

30 minuter på spikmattan gjorde susen på träningsvärken.

Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: