Yoga tillsammans

Idag äntligen blev det av att min mamma och grannen kom på morgonen och yogade tillsammans med mig, eller för mig.
Det har varit ett väldigt långt uppehåll, ända sen i julas. Det har varit tunga morgnar för oss alla men så idag blev det av.
Så härligt!
Vi gick  försiktigt fram, då grannen inte yogat på evigheter. Mamma har gjort solhälsningar varje dag och hon var med mig på Österlen i söndags.
Jag är så tacksam för att de vill komma och yoga för mig, mina första små steg mot egen undervisning. Jag kan inte direkt kalla mig lärare men jag leder dem genom andningen.
Jag yogar ju själv samtidigt, så för mig är det mer ett underbart sällskap som får mig att yoga.
Vi inledde med Suryanamaskara, A & B, 3 av varje. Sedan gjorde vi de stående fram till Utthita hasta padanghustasana. Där gick vi till de sittande.
 Av de sittande gjorde vi Dandasana, pashimottanasana A-C, Ardha Baddha Padma Paschimottanasana, Triang Mukha Eka Pada Paschimottanasana, Janu Sirsasana A, Marichyasana A & C. Samt de avslutande. Nästa gång blir det lite mer.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: