Kvällsyoga och morgonyoga

Igår blev det ingen morgonyoga utan jag yogade på kvällen istället. Ett lugnt och meditativt pass på 1 ½ timme. Det var en ledd hatha yoga klass för nybörjare.
Jag gillar att gå på nybörjarpass ibland. Det är så prestationslöst och man kan bara finnas där, i andningen.
Man kan fokusera på andra upplevelser än på avancerade pass. Sen älskar jag att alla kroppar runt mig är så olika, alla har olika förutsättningar och många är i sin första fas av att uppleva yoga och det är så fint.
Jag låg längst bak  för att jag känner mig lite dum som är så mjuk och rörlig och gör positionerna annorlunda.

I morse gjorde jag ett lättsamt yoga pass på morgonen. Det blev ungefär 40 minuter.

Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

6 kommentarer

 1. Vilka härliga inlägg du skrivit på sistone. Jag läser och njuter och längtar efter min egen practice. Jag har ju försökt komma iväg till shalan flera söndagar i rad nu ,men sjukdomar har avlöst varandra. Nu ser det dock ut att vända men jag förväntar mig ingenting utan ser framtiden an, så får vi se hur den här söndagen blir

  Namaste!

 2. Maria, vad roligt att höra från dig, det var länge sen. Ja stackare som blev sjuk. Hoppas du kommer till shalan nu på söndag. Jag ska försöka komma till Om shanti nån gång det verkar fint där.

  Ylva, tack!

  Pain, Det är inte alltid en fördel att vara rörlig.

 3. Verkligen inte så dumt att gå på nybörjarpass ibland… Man hittar alltid en ny dimension som man inte sett förut.
  Namaste!
  /Helle

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: