2 svar till “Sanskrit studier”

  1. Åh, vet du! Angående Om Yoga-boken så har jag kollat mina vanliga vägar när det gäller att hitta ”omöjliga böcker”, men nu när du påminde mej så slog det mej att den kan finnas hos en leverantör, som vi samarbetar med på mitt jobb. Jag mailade dem precis och hör av mej när jag får besked av dem! Jag har tidigare lyckats hitta utsålda böcker hos dem, så vi håller tummarna!

    1. Åh Nina! Det låter ju lavande. Jag skulle bli så glad om du lyckas.
      Tack för att du engererar dig i mitt bokmåsteha!
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.