Sanskrit studier

Det blev ingen morgonyoga imorse. Ikväll har jag pluggat sanskrit i två timmar.
Mitt lexicon uppdateras kontinuerligt.

Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Åh, vet du! Angående Om Yoga-boken så har jag kollat mina vanliga vägar när det gäller att hitta “omöjliga böcker”, men nu när du påminde mej så slog det mej att den kan finnas hos en leverantör, som vi samarbetar med på mitt jobb. Jag mailade dem precis och hör av mej när jag får besked av dem! Jag har tidigare lyckats hitta utsålda böcker hos dem, så vi håller tummarna!

    1. Åh Nina! Det låter ju lavande. Jag skulle bli så glad om du lyckas.
      Tack för att du engererar dig i mitt bokmåsteha!
      Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: