Fördjupningskurs i Ashtangayoga 6 april 2021- 26 mars 2023 med Maria Boox

Yogan kom till mig bara så där plötsligt, som en present att vårda och ta hand om för alltid och där för att stanna! En av mina största inspirationer och den yogalärare som har funnits där för mig hela tiden är Maria Boox! När jag fick höra att Maria skulle ha en fördjupningskurs under två år i Yoga, anatomi, pranayama och filosofi bokade jag in mig direkt. En kurs jag kommer ha med mig hela livet på så många vis och jag är så glad att jag gjorde det. Jag är för alltid tacksam till yogan och att för möjligheten att få vara elev och lära i en fördjupning som denna.

Så det är med STOR GLÄDJE och stolthet jag nu berättar att det blir en två-årig fördjupning igen och jag har fårr möjligheten att få vara assistent på kursen. Om du funderar på att lära dig mer och fördjupa praktik och kunskap så ska du inte tveka. Det är helt enkelt en livsinvestering i dig själv och nu har du chansen.

Jag kan lova att det kommer bli två fantastiska år och ett tillfälle att få yoga och lära sig av en sådan pionjär inom Ashtangayogan är något man bara inte får missa. Dessutom får man hänga med mig också:-)

Kursen är indelad i fyra kapitel, spridna över två år. Vi kommer att träffas två gånger om året under sex dagar och ägna oss åt heltidsstudier. Det innebär att det blir fyra veckors undervisning totalt. Du förväntas dessutom studera olika delar av yogafilosofin mellan tillfällena. En 200 timmar lång online-kurs i anatomi ingår och hålls av David Keil på Yoganatomy. Dessutom ingår anatomi, chakra systemet och nervsystemet med Rebecca Carlowitz.

Det här är en exklusiv kurs för endast 16 personer, så du kommer att få alla fördelar med att arbeta i en liten, intim grupp med möjlighet till personlig uppmärksamhet.

Visst låter det fantastiskt? Jag lovar att du inte ångrar dig
Läs mer om fördjupningskursen och anmäl intresse  här

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: