Yogaschema

Tiden rusar iväg och sommaren är förhoppningsvis här snart.
Det känns som man behöver värme och sol nu.
Yogaterminen dras mot sitt slut då Bygdegården används i vandrarhemsverksamheten under sommaren. Så här ser det ut  framöver.  Jag har hyrt lokalen fram till den 17  juni och min plan är att vi kör på schema fram till söndagen den 10 juni och låter den 17e vara en extra gång som vi tillsammans kan bestämma utifrån vilka som kan.
Detta innebär att vi med idag har 5 eller 6 gånger kvar på terminen.
Fundera på om du vill fortsätta under hösten!
Jag fortsätter gärna att ha yogaklasser då om intresse finns.
Fundera då också på om du tycker att dagen och tiden fungerar bra.
Som det ser ut nu kommer jag att lägga upp en terminsklass till hösten där du bokar in dig på en 8 eller tioveckorskurs.
Mer info kommer.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: