Morgon med asana

Viktor vaknade vid fem halvsex imorse! Efter amning gick vi ner så övriga skulle kunna få sova. Tände ljus och härlig musik. Det var en lilleman mer på mig… Än snällt lekande vid sidan. När jag stod i adho mukha svanasana böjde han sig in under mig i satte sig och skrattade. Men även om det inte var särskilt bra fokus blev det yogat en del. Fem suryanamaskara A tre B samt stående tom prasarita padottanasana. Ett par av de sittande samt huvudstående. ( mer skratt fick jag då). En helt ok morgon, får väl se hur det blir imorgon med att vakna tidigt då klockan ska flyttas tillbaka inatt.
Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Vad duktig du är som är uppe så tidigt om mornarna. Jag njuter just nu av att ligga och dra mig fram till 8-9… Blir mest träning på eftermiddagarna för min del, men det är också skönt just nu. Nils-Erik busade med mig också på i Adho Mukha…det är så kul när mamma står uppåner 😉

  2. Jag är också imponerad att du orkar gå upp på morgonen. Jag är så seg på morgonen men jag tror för egen del att det går nog lättare ju äldre barnen blir för nu är det så mycket som ska ”servas” på morgonen…you know…jag hoppas kunna använda den tiden längre fram till yoga istället. Allt har sin tid. Allt förändras. Jag har än en gång bytt bloggnamn så om du vill uppdatera skulle jag bli väldigt glad. yogamalasweden.wordpress.com
    Förresten hoppas work life funkar bra med övriga livet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: