Uppdatering

Vilket hopp det blivit! Ska bättra mig….
Liten uppdatering, jag har börjat jobba igen – halvtid. Det är jättekul och så glad jag är att jag valt att göra så här istället för att pang på börja heltid, det vore ej rätt mot Viktor. Jag är noga med att hålla mig till min 2 ½ a dag, det är nämligen väldigt lätt att det blir mer. Men i dagsläget är det principen en extra dag – blir direkt en annan dag mindre i samma vecka.
Jag har fått ett nytt kontorsrum, trivs super i det. Det är ungefär hälften så stort som mitt gamla. Men så mycket mindre hyllor och pärmar. Väldigt nice med buddha i fönstret, kalksten med doftolja och lyktor. Inspirerande!
Träningsmmässigt går det ganska bra för tillfället, tror faktiskt inte att jag varit så här sportig på många år. Igår gick jag 1 timme o trekvarts promenad på eftermiddagen, en halvtimmes jogging på kvällen.
Imorse var jag ute och sprang med den stora sonen som utmanat kompisarna på att gå upp 05.30 och springa. Vi sprang kanske en halvtimme, sedan blev det yoga för min del, Martin körde styrka. PÅ lunchen på jobbet körde vi 30 minuters promenad i rask takt i det höstiga vädret.
Detta var tredje dagen med konditionspass, imorgon blir det nog vila och kanske lite yoga. Benen är vääääldigt sega och en gammal stukning i foten gör sig påmind.

Yogan pendlar, den finns hos mig väldigt starkt mentalt hela tiden med inte alltid så mycket asana.
Känner att den är på G. Fick två roliga frågor igår. Mest glad blev jag då min lärare frågade om jag vill hjälpa honom med en klass, då han är i Indien. Känner mig hedrad och har så klart tackat JA!
Sen hörde en gammal kompis av sig och vill gå på min nybörjaryoga som jag för fullt planerar att dra igång.
Pirrigt och spännande!
Funderar nu på vad min yogaverksammhet ska få för namn??? Någonting som är väldigt mycket jag? Förslag?

Viktor växer och utvecklas varje dag. En tand har han hunnit få och kryper snabbt nu, riktigt snabbt. Han vinkar, pussar på sin egen spegelbild i ugnsluckan, går längs möbler eller vid våra ben.
Han är väldigt förtjust i att vara ute så vi passar på att vara ute så mycket som möjligt.

Ja, en liten uppdatering kändes det var på tiden med, mer kommer!

Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Jag har funderat på det namnet också, men jag vet inte kanske det känns ju etablerat i och med bloggen. . . Har också funderat på Bhagini betyder syster. Vi får se. Kram

Lämna ett svar

%d