Det rullar på och jag är lycklig

Jag livet och dagarna det rullar på och det händer så mycket hela tiden.
När Viktor föddes började jag att skriva dagbok, penna bok. Jag skriver inte mycket men lite grann nästan varje dag. Det är otroligt roligt att se tillbaka och minnas vissa stunder.
Nu utvecklas han i raketfart. Han upptäcker världen och pillar på allt allt! Imorse var han väldigt tyst… Då hade han hittat en kvarglömd lakritsklubba på soffbordet. Den satt han och slickade i sig, alldeles svart runt munnen. Sen har han upptäckt fjärrkontrollen och roar sig med att stänga av och sätta på Tvn. Hur kan han hitta rätt knapp??
Andra farliga intressanta saker är trappan! Skåp, sladdar kontakter. Ja det är verkligen full upptäcktsfärd hela tiden.
Jag går upp och ner med asana eller inte asana. Jag sprang i söndags och yogade. Igår gjorde jag ingenting. Regn och dystert!

Livet har lite gått tillbaka till det vanliga nu. Jag har precis börjat jobba halvtid… Det är med delade känslor men mest positivt tror jag. Känns väl lite som att jag inte hunnit göra allt jag ville när jag var hemma, rädslan över att jag inte hunnit njuta och att det ska vara över. Vill vara med familjen och babylyckoruset, men det varar ju inte för evigt och man får träna sig på att vara lycklig i den fas man är i, allt har sin tjusning. Och att börja jobba nu innebär att jag smyger igång istället för att plötsligt börja jobba fullt! Frågan är väl om jag har lust att jobba fullt någonsin:-)
Appropå LYCKA och att vara LYCKLIG vill jag gärna dela med mig av kloka Fridas ord om LYCKA

För mig är lycka att vara här och nu. Att vara nöjd och ha sinnesro.
Santosha– Att vara nöjd och tillfredställd med det man har, det man upplever, erbjuds och är med om här och nu.
Varje ögonblick varje andetag varje känsla är unik.

3 svar till “Det rullar på och jag är lycklig”

 1. Tack, Anna.

  Härligt att du börjat föra dagbok. Försöker också lite, men blir oftast långa glapp emellan sidorna 😉 Ska försöka bli mer regelbunden. Om man bara hade lite mer tid…
  Vilken fart det är på Viktor förresten!

  Santosha

  F.

 2. Väldigt kloka ord! Den första tiden med barnen är verkligen speciell och man vill aldrig att det ska ta slut. Smart att skriva dagbok! Önskar att jag gjort det, men det får bli i nästa liv. 🙂

 3. Jag önskar att jag jag gjort det på de stora barnen, så jag hade kunnat läsa det nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.