Jogging

De senaste dagarna har det varit mycket fysisk träning. JAG som aldrig tidigare sprungit precis har kommit fram till att det funkar ganska bra för mig, effektivt, tillgängligt och bra komplement till yogan. I förrgår joggade jag trekvart. Jag är djupt imponerad över mig själv. Igår blev det 20 minuter följt av en halvtimme yoga och magträningar.
Hoppas verkligen att denna vilja håller i sig! Idag blev det VILA, behöver man också.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Instämmer med ovan! Löpning och yoga gifter sig. Lästips, jag tror att du skulle gilla Haruki Murakamis ”Vad jag pratar om när jag pratar om löpning”.
    Shanti om
    /F.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: