Kategorier
ashtanga Vinyasa

Jogging

De senaste dagarna har det varit mycket fysisk träning. JAG som aldrig tidigare sprungit precis har kommit fram till att det funkar ganska bra för mig, effektivt, tillgängligt och bra komplement till yogan. I förrgår joggade jag trekvart. Jag är djupt imponerad över mig själv. Igår blev det 20 minuter följt av en halvtimme yoga och magträningar.
Hoppas verkligen att denna vilja håller i sig! Idag blev det VILA, behöver man också.

3 svar på ”Jogging”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.