Tidig yogamorgon gravid vecka 39

Vaknade jättetidigt imorse, 04.00. Låg och drog mig men gick slutligen upp.
Inledde morgonen med mitt goda Barley gräs. Ett KOrngräspulver som jag blandar ut med varmt vatten. Oerhört milt och gott och nyttigt förstås.
Morgonens practice blev meditation. Känns som en evighet sedan jag mediterade, riktigt mediterade. Satt kanske 25 minuter. Därefter var jag så lugn i kroppen ( och trött) så det blev endast ett par mjuka asana följt av avslappning.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

  1. Hej Alla. Ulrika, JA meditation me like!
    A. Kram och vi hörs snart.
    Soleil, Tack och tack för att du skrev, måste läsa hos dig igen.
    Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: