Yoga och gravid vecka 37

Ja  det har blivit yoga den sista tiden, skönt!
Igår var jag på yogaklass, hatha yoga. Det var skönt och avkopplande en hel del fick jag göra på eget vis men det spelar ingen roll det är energi bara att gå in i en shala! Eftersom jag skulle hämta sonen efter sin träning gick jag dessutom lite tidigare.
Imorse gick jag upp 05.00 och yogade ca 40 minuter. Det blev en variant av ashtanga vinyasa primary.
Dvs.
Suryanamaskara A där jag istället för att gå ner i chaturangan och upp i urdhva mukha svanasana växlade jag i hasta balasana och kattens position.
Trikonasana A
Parshvakonasana A
Prasarita Paddottanasana med händerna under axlarna istället, gungade där upp och ner, kutade rygg lite grann när jag var uppe.
Utthita Parsvottanasana men bara halvvägs ner och i tre andetag
Uttthita Parsvasahita, tre andetag
Ardha Baddha Padma Uttanasana där jag håller om det böjda benet, i foten och står kvar upprätt
Utkatasana, höftbrett
Virabhadrasana, A och B
Dandasana
Purvottanasana men med rumpa och ben kvar i golvet och endast en lätt bakåtböj. ( fokuserade på bröstkorg och att öppna och bredda)
Janu Sirsasana A & B
Baddha Konasana
Upavistha konasana inkl att gå fram en bit och i sidled mot respektive ben
Avslappning

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d