Trevlig samvaro

Det blev en halvtimmes yoga igår, men idag vilodag. Vi var bortbjudna på mysiga middagen igår med goda vänner. Jättegod indisk buffé samt pepparkakscheesecake framför deras brasa och mys under kvällen.
När vi kom hem verkade pannan lagt av…  Och inatt började det blåsa varpå det snabbt blev 15 grader inne alltså ingen yoga. Får göra en brasa och se om det blir en yogastund på mattan lite senare.

Nu frukost med bär och banangröt samt green barley.

namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Personligt

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: