Inte så bra start

Det blev en heltokig start på helgens yogaworkshop.
Jag missade tåget i Kristianstad och fick ta næsta.
Men det gjorde ingenting før jag kom i tid ændå. Nær jag læmnat mina grejer hos min danska væn som jag ska bo hos, tog jag mig tillbaka till christianshavn. Dærifrån skulle jag ta buss 66 till operan dær workshopen ska vara. En sån tur, den kom direkt. Det var bara det att jag hoppade på bussen i fel riktning!!! Så nær detta gick upp før mig hoppade jag av och bytte håll. MEN jag kom tio minuter før sent till operan och det gick inte att komma in. Stod utførligt på infobladet, att kommer du inte i tid har du missat det!
Inte utan att jag blev både besviken och ledsen. Men nån mening var det sækert med det. Imorgon ær en ny dag och jag kommer att vara dær i riktigt god tid!
Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Äsch så vad tråkigt! Bättre lycka imorgon! Och väntar med spänning på att höra om workshopen, han var ju i Helsingfors förra helgen men hade inte råd att delta.

  2. Åh vad svårt det är när sådant händer. Vad ska man lära sig av det? Verkligen en utmaning att kunna se sig själv utifrån för att få syn på just utmaningen. Styrka till dig!

  3. Ja, det var tråkigt men jag hade en riktigt fin kvæll med danska væninnan, god mat och yogaprat.
    Tidigt i sæng før att komma i tid till næsta. Namaste

Kommentera

%d bloggare gillar detta: