Workshop och yogafestival

Åh vad jag längtar efter att åka iväg och yoga med andra och få ny inspiration.
Mudita har ett litet uppehåll just nu för att starta fem dagar i veckan efter midsommar.
Jag hankar mig fram på mitt eget lilla vis i hemnmashalan, är oftast så trött så trött så trött, men bättre tider kommer snart.
PÅ fredag bär dt av till Köpenhamn på workshop hela helgen för David Swenson. Det ska bli fantastiskt roligt och jag längtar verkligen.
Jag har också bestämt mig för att åka på Yogafestival i sommar med Alexandra. Vi ska ta den yogapimpade husvagnen och bege oss till Ängsbackas yogafestival, 18 – 23 juli. Ängsbackla ligger tre mil norr om Karlstad, så vi har en bit att köra, men det kommer att bli kanon.

En av mina favoritlärare, Maria Boox kommer dessutom att vara där och ha morgon mysore- ashtanga vinyasa, varje dag.
Är det någon som ska dit hör gärna av er så ses vi där.

För övrigt ska jag försöka åka ner så mycket jag kan till Mudita både och yoga själv men förhoppningsvis också för att assistera. Vilken yogasommar jag har framför mig.

Lycklig

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

7 kommentarer

  1. Fantastiskt! Har själv funderat på att åka dit men i år gick pengarna till en annan kurs! Njut av vistelsen! Kram Anna, har förresten bytt adress nu till en lite lättare:)

  2. Vad härligt det låter. Blir så förvånad att Ängsbacka ligger här i trakterna, hade ingen aning om det tog för givet att det var långt bort. Det är samma vecka som när vi kommer hem från Thailand så i år kan jag inte vara med. Maria är min mentor och favoritlärare så det hade ju varit kanon att få yoga för henne en hel vecka. Du får rapportera om hur ni hade det.. Kram

  3. Vad härligt med både David Swenson och Ängsbacka! Jag funderar faktiskt på yogafestivalen i Ängsbacka, jag också. Kanske ses vi där!

  4. Ulrika, ja ibland har man det ”bak dørren” Men Thailand ær ju inte helt fel! Ska du till Paul Dallaghan? Det ska bli så kul att få træffa maria, det var så længe sen .
    Soleil, Det skulle vara jættekul om du kommer till Ængsbacka. Vi kan væl håll alite kontakt kring det!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: