Tidig morgon med Ashtanga Vinyasa

I morse hade jag ställt klockan på ringning strax innan fem.
Härligt var det att ta steget ur sängen, även om jag var jättetrött men man kunde verkligen skymta att morgonen sakta var på väg att vakna. Lite ljusare än vanligt.
Jag tände upp shalan( som jag förberett dagen innan) ljus, rökelse, vacker musik med Deva Premal & Miten. Andningsövningar!
Halv sex kom en yogivän och anslöt.
Tillsammans gjorde vi

3 suryanamaskara Aoch 3 B
Alla stående
Nästan alla sittande
Tre bryggor och hela avslutningen.
Sista avslutningen fick pågå när familjen gick upp men det var helt okej.
Kändes jättebra.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

 1. Klockan 5!?! Du är duktig du. Men härligt att få sällskap av yogavän.
  Jag har precis avslutat min v2 i mitt 6-veckors yoga program. Jag håller mig än så länge till suryanamaskara A+B, stående asanas och har kommit mig halvvägs igenom de sittande. Det går bättre och bättre men jag o min kropp vill inte helt samarbeta hela tiden 🙂
  Du inspirerar mig! Tack.
  Hoppas du får en härlig yoga-påsk.
  Kram, Mikaela

 2. Mikaela, Ja detsamma, härligt med yogasällskap. Detta blev min första vecka med Yoga ”varje dag” : Jag hoppade dock över lördagen denna vecka. Det är ständigt en kamp det där att kroppen inte vill samarbeta med en. Mitt problem är mest att huvudet inte alltid samarbetar med kroppen. flytande fokus så att säga.
  Önskar dig en härlig påsk.
  kram , Namaste

  Nina, annika, Om shanti shanti shanti

Kommentera

%d bloggare gillar detta: