Yoga med mamma och pappa

Idag vart vi inte många i shalan. Endast Mamma och Pappa. Jag yogade tillsammans med dem hela tiden, det var så härligt. Hann med lite assisteringar men annars blev det som ett pass för mig också idag.
Tänk så yogiskt att stå på yogamattan bredvid sina föräldrar, underbart! Det om något är yoga.   Tack för gemenskapen. Dottern anslöt till avslappningen (hon brukar göra det då hon är hemma) För att få lite pyssel kanske.
Vi följde ashtanga vinyasa primary fram till Marichiyasana A sedan gjorde vi yinyoga hela den sista tiden. Avslutade i savasana.

Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

Lämna ett svar

%d