Yoga x 3

TACK för era kommentarer och er pepp. Det hjälper och peppar!
Yogarapporten är som följer.

Onsdag: Ashtanga Vinyasa 1,5 h
Torsdag: Hathayoga 2 h
Fredag: 5 suryanamaskara A
Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. Hej,
    Jag är imponerad av att du har som önskan att gå upp såå tidigt på morgonen och göra din yoga. Härligt! Jag har länge haft en längtan till daglig yogaträning men någonstans på vägen sviktar diciplinen. 3ggr i veckan är jag nöjd med. Men det är som någon skrev till förra inlägget; Det ÄR svårt och jobbigt att kliva upp tidigt så det är bara att börja – egentligen ganska lätt. Huvudsaken att det fortfarande känns lustfyllt, utan måsten och att det blir jobbigt. Så tycker jag. Det gäller att hitta balansen där tror jag. Samt att inte vara för hård mot sig själv såklart.
    Namaste,
    Maria

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: