Myshelg

Helgen har varit jättemysig. I lördags gick vi upp halvsex för att åka på gympatävling i Malmö. Jag och dottern!
Det var då verkligen inte tal om någon yoga innan dess, lördag är ju vilodag.

Sonen anslöt Malmö efter lunch då han åkte tåget med kompisar, de skulle åka skateboard.

Efter tävling strosade jag och dottern  runt i Malmö med två av mina systrar.
Vi satt tilloch med ute och fikade på ett urmysigt café som heter kafferosteriet. Som just enligt namnet hade nyrostat kaffe olika sorter.
Jag valde kaffe från… Indien så klart.

På kvällen såg vi Alice i underlandet i 3D. Det var oerhört häftigt!
Sen hemfärd i bilen med andra chansen på radion.  PÅ söndagen skippade jag Mudita eftersom sambon ej var hemma och kunde ta hand om söndagens körningar. Det var liksom min tur.
Jag satt på gympan och stickade klart min yogaväska som jag har hållt på med ett tag. Den blir jättefin, nu ska den fodras och det ska virkas en kant och en axelrem.

Till sist idag vill jag förmedla en låt som jag av någon märklig anledning hörde två gånger i Lördags vid två tillfällen. Den första gången vid halvsju på Ring så spelar vi på radion, jag tyckte den var så mysig att jag skrev upp namnet i almanackan när jag körde. Andra gången hör jag samma låt inne i skateboardslokalen.
Låten heter Summer Wine och är från 1967 med Nancy Sinatra och Lee Hazlewood. Många artister har gjort covers på den efteråt. Här är en bra annan bra variant. (troligen den jag hörde andra gången). Och här är en tredje,  live med The corrs och Bono. Tänk att jag har missat denna låt!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: