Liten yogarapport

Igår hade jag fantastisk träningsvärk i hela kroppen. Särskilt på sidan av rumpn snett inåt mot bäckenet. Utsidan av armarna från Chaturangan. Måndagens practice var effektiv, Höll alla cahturangor innan jag gick upp i Urdhva Mukha Svanasana.
Idag har jag haft yogaklass. Min bästa yogivän, som jag inte yogat med på evigheter kom hit. Det var lite nervöst men gick helt okej. Så glad att hon kom och hon hade sin dotter med sig, som var så duktig och hängde med fram till Navasana, Bravo!
Nu njuter jag av världens godaste grönsakssoppa som maken lagat. Härligt!

OCH bäst av allt jag har anmält mig till två workshops! En heldag med Paul Dallaghan, från Yoga Thailand samt en tredagars kurs med David Swensson, som har skrivit min favorit bok med tydliga asanabilder. Båda lärarna är där längre och håller längre kurser, men det får bli så denna gång att man tar en del bara. Är glad att man kunde boka delar.

Idag är jag glad.
Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. okej:) tack för svaret!, jag kan nog inte åka till köpenhamn:( har inte råd, men vid nåt annat tillfälle så…:)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: