Liten yogarapport

Igår hade jag fantastisk träningsvärk i hela kroppen. Särskilt på sidan av rumpn snett inåt mot bäckenet. Utsidan av armarna från Chaturangan. Måndagens practice var effektiv, Höll alla cahturangor innan jag gick upp i Urdhva Mukha Svanasana.
Idag har jag haft yogaklass. Min bästa yogivän, som jag inte yogat med på evigheter kom hit. Det var lite nervöst men gick helt okej. Så glad att hon kom och hon hade sin dotter med sig, som var så duktig och hängde med fram till Navasana, Bravo!
Nu njuter jag av världens godaste grönsakssoppa som maken lagat. Härligt!

OCH bäst av allt jag har anmält mig till två workshops! En heldag med Paul Dallaghan, från Yoga Thailand samt en tredagars kurs med David Swensson, som har skrivit min favorit bok med tydliga asanabilder. Båda lärarna är där längre och håller längre kurser, men det får bli så denna gång att man tar en del bara. Är glad att man kunde boka delar.

Idag är jag glad.
Namaste

5 svar till “Liten yogarapport”

  1. Yogaträningsvärk är alldeles underbart 😀
    Låter som två überbra workshops, enjoy! Snart är det vår&sommar!

  2. Hej Daniel. Och välkommen!
    De kommer till Köpenhamn, Yogamudra!
    Ska du boka in dig?

  3. okej:) tack för svaret!, jag kan nog inte åka till köpenhamn:( har inte råd, men vid nåt annat tillfälle så…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.