En härlig lördag med yoga

Idag invigdes ”nya shalan”. Det är gamla shalan som har fått en nytt utseende med den nya mattan från Agra i Indien. En underbar kashmirmatta i nomadmönster och naturliga färger. Den täcker nästan hela golvet så yogisarna fick ha sina mattor på den stora mattan. Ett nytt draperi avgränsade mot köket också det inhandlat i Indien.
Vi hade morgonyoga idag det blev inte alla asana utan jag tog det varsamt då vi alla var ganska oyogade. Jag gjorde inte så mycket eftersom det fortfarande ömmar på benet men jag följde dem genom några av suryanamaskara A och den första B.
Det var en härlig morgon och jag känner att nu är strävan 110 % att komma igång igen både med egna practicen och att försöka ha två klasser i veckan. Nästa tillfälle blir onsdag, trettondagen på eftermiddagen.
Efter yogan var jag på återbesök på sjukhuset med benet som nu var mycket bättre.

Har precis åkt skridsko en stund på sjön med solen som gnistrade så vackert mot isen. Det kändes att man var ovan men det kommer det kommer. Hoppas på ny åkning imorgon och en stund på mattan i gryningen.

6 svar till “En härlig lördag med yoga”

 1. Anna!

  Skönt att benet är bättre. Tack för en underbar practice i morse, du är super!

  kram
  a

 2. Som jag önskar jag kunde knacka på din dörr en dag och sälla mej till din lilla skara med yogisar! Känner ju hur värmen sprider sig ända hit. Läste hos Alexandra hennes beskrivning av dej som ett lejon – urstark! Du är där du ska vara, Anna, så enkelt är det.

  1. Ja visst är det.
   Jag längtar till överimorgon då ska bordet bort igen och ge plats till eftermiddagens klass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.