Yoga och jul

Det har varit en fin jul.

Idag fick jag en jättefin bok av Mannens söner den heter Great Yoga Retreats en massa härliga inspirerande platser att resa till. Vackra bilder och inspirerande att läsa om detta underbara, YOGA som finns överallt i världen. Tänk att få tillhöra något, att utöva någonting som man kan ha med sig var man än är i världen kan man göra sin practice själv eller med andra. Fantastiskt!
Av sambons dotter fick jag en vegobok som heter ”säsongens vego”. Härlig recept!

Snön försvann snabbt här i södra Sverige men trots det har faktiskt sonen varit och åkt slslomskidor idag då ortens skidbacke öppnade liftarna idag. Och imorgon är planen att jag också ska åka.
Det har varit lite ofokuserat på min ashtanga practice i dagarna pga av en elak förkylning och nu en konstig böld på låret. Doktorn har titta på det idag och konstaterat att det är en böld som är inflammerad troligen ett bett av något slag. En stor bula bredvid hamstrings 2 dm bred och det gör fruktansvärt ont hela tiden. Fick peniccilin så hoppas att det hjälper. PÅ tisdag ska jag , mamma och Mattias åka till Köpenhamn och gå på yoga där, det ska bli jättemysigt! Imorgon ska jag göra plats vid granen och göra min morgonpractice om benet tillåter. 

Min shala har fått ge plats åt julen nu…. så där är plötsligt ett vardagsrum nu, känns lite konstigt men det är ju jag och mattan som gäller och nu i dagarna ska jag ”bygga upp ” shalan igen då jag ska ha några klasser i  mellandagarna.

Om shanti

4 svar till “Yoga och jul”

  1. Njut av inspirationen du får från böckerna! Kanske du ger feedback av recepten i ett senare skede?!

  2. Åh böcker! Det är underbara julklappar och räcker ju hur länge som helst 🙂 Bölden låter läskig, ta det lugnt med ditt ben. God fortsättning!

  3. Sue, Jag njuter och inspireras!I receptboken har jag spanat in tofubiffar, tofu är inhandlad.
    Nina, Drömma sig bort är just vad boken ser till att man gör. Den handlar ej så mkt om yoga utan mer en inspirerande resebok.
    Annika, Ja böcker räcker hur länge som helst, Jag älskar att få böcker.
    ”bölden är läskig och gör ont som …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.