Blev ingen yoga

Det blev ingen yoga imorse. Mitt ben har bultat hela natten. Jag vill inte klaga på det det finns verkligen värre saker men eftersom jag knappt kan röra benet utan att det smärtar så får jag nog låta penicillinet verka lite först.

Imorgon kanske

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

9 kommentarer

 1. Lugn bara lugn. Nu har du istället tid att meditera eller varför inte inspireras av yoga via dvd eller you tube.
  Skynda långsamt och snart står du på mattan i fullständiga asanas!

 2. Men så tråkigt med ditt ben… hoppas du snart blir bra…

  (man har väl förvissat sig om att det inte är en propp du har fått i benet??!!)

  kram
  turid

 3. Tack alla.
  Jag ska ta det lugnt. Benet är inte bättre så vi har ställt in Köpenhamnsyogan imorgon.
  Det är ingen tumör det har jag koll på.
  Läkaren bor bredvid oss så jag har full service dagligen då han gulligt tittar till benet varje dag. Är det inte bättre imorgon kommer jag att få medicin för stafilokockor också.
  Vila vila.. men det är svårt.
  Yoga genom att titta på youtube klipp var ingen dum idé. Och annika din utmaning ska jag ta tag i den hade jag glömt.

 4. Men oj, det lät ont. Intressant det du skriver om andningen. Ja yoga är ju inte bara stunden på mattan ju…utan ett förhållningssätt till livet. Det fick du ju erfara här! Ta hand om dig och vila dig. Gott Nytt år! kram Ulrika

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: