Julaftonsmorgon

Julen står för dörren och man känner sig redan “mätt” på julmat och annat gott.
Igår var det lillejulaftonsfirande hos mamma och pappa. Mysigt!
Vi hade lite julklappsutdelning jag fick fina underkläder och mysigt pyjamasset. Många mjuka paket. Fick en väldigt fin stickad börs av min moster grått ulltyg, gammeldags stickning och silverspänne.
Nu ska jag förbereda mitt bidrag till dagens julbord. Janssons, julkorven, sill och Apelsin och banansås till gröten.

Idag vill jag tända mitt ljus för en vän till mig som är sjuk all energi i det ljuset.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Vaknar på juldagen till massor med snö, en alldeles klar himmel och nästan femton minusgrader. Julen fortsätter idag hos svärföräldrarna. Som sig bör. Vi fortsätter njuta… Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: