Katastrof

Någonting har hänt med min dator!
Igår när jag skulle öppna datorn körde den en mjukvaruinstallering den visade sig vara en total ominstallation av hela min dator.

Bilder, filer, program BORTA!
Detta inkluderar framförallt Indienbilderna som var tagna med nya kameran. Typ ca bilder  som bara fanns i datorn eftersom jag präktigt tömde kameran efter att jag laddat in dem i datorn. En liten tur är att jag hade lagt upp några bilder här på bloggen och att jag tagit en del bilder med en annan kamera i Indien.
Har suttit och letat på hårddisken nu om jag kunde hitta dem nånstans men ack nej då. Ska ringa data”akuten” imorgon.
Alla tips om var man kan hitta bilderna emottas tacksamt!

3 svar till “Katastrof”

  1. Jag älskar datorer lika mycket som jag hatar dem. De ska fungera och inte ha ett eget liv och installera om sig och opponera sig och ställa underliga frågor i grå rutor, som inte går att klicka bort. May the force be with you är det enda jag kan säga och hoppas på att datahjälpen hittar dina försvunna foton. Gråter en skvätt med dej. Kram Annavännen!

  2. Oj! Det ska finnas datakunnigt folk som kan fixa fram kort från hprddisken ändå! Fråga i nån bra dataaffär. GOD jul och hoppas allt fixar sig!

  3. Om du bara hittar någon riktig expert tror jag det löser sig. Min man som är fotograf fick ett riktigt haveri en gång, alla HANS bilder var borta för den hittade plötsligt inte sin egen hårddisk… I teknikvärlden kan allt tydligen hända 🙂 Men det ordnade sig. Jag är säker på att det blir bra till slut! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.