Bilder

Här kommer några bilder från resan.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

6 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder! Jag älskar bryggan ut i mörkret och varje gång jag ser taj mahal önskar jag för allt i mitt liv att jag också får se det någon dag.

  2. Åh, vissa av bilderna känner jag väldigt väl igen 🙂 Kan nästan känna lukten och solen! Andra är ställen jag inte varit på. Ännu! Hoppas ni landat i tillvaron efter härliga Indien.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: