Nu är vi hemma

Resan hem från Indien var intensiv. Vi lämnade Palolem Beach klockan 13.00 Indisk tid, samma som halv ni på morgonen i Sverige.
yget från Goa blev ytterligare försenat och avgick vid 16.30 tiden. I Dehli blev vi hämtade av vår chaufför som skulle köra oss till utrikesflygplatsen i Delhi. Mörkt och dimmigt när vi gick ut från fl platsen och säkert tio Indier drog i våra väskor och vagnar för att hjälpa till ( be om pengar efteråt) Vi klämde in väskorna i den lilla bilen. Min tanke i Dehli var att vi skulle åka till nån mysig restaurang, men maken ville vänta på flygplatsen. Chauffören blev nog lite sur att han inte fick köra runt oss till olika shoppingställen där han kunde tjäna en extra slant. Så när han skulle ha betalt kostade taxin dubbelt mot vad vi hade tänkt = pengar slut. För att gå in i väntsalen var vi tvugna att köpa biljetter, (utan pengar…) Efter mycket om och men hittade vi en kortautomat. Jag tog ut extra pengar om vi skulle shoppa på flygplatsen. Vi satt i väntloungen i 7 timmar, barnen gjorde läxor vi spelade kort och försökte sova lite på stenhårda stolar. Vid 03 checkade vi in bagaget och fortsatte att vänta. Min shopping inne på taxfreen misslyckades då man ej kunde betala med Rupier om man inte kunde visa upp ett Indiskt pass. Detta visste jag egentligen om så det var  klantigt av mig. Så nu satt vi utan pengar igen. Planet var två timmar försenat, 07.00 lyfte vi från Dehli och lämnade Indien bakom oss. Martin hittade ett ledigt säte så han sov hela resan till Istanbul. Vi andra slumrade lite emellan varven.
Ny väntan i Istanbul dock inte så lång eftersom vi redan avverkat vid förseningen i Dehli. Betty sov hela vägen till Köpenhamn. Sedan blev det tåg hem och Pappa hämtade oss. När vi kom hem lämnade vi 36 timmars resa bakom oss.

Jag har bakat lussebullar, vi har smyckat en adventsljusstake med mossa satt upp lite julbelysning ute, promenerat med full vintermudering och känt att det var skönt att komma hem!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. Vilket maraton innan ni var hemma igen!
    Är det inte konstigt – hur skönt det ändå kan vara att komma hem, trots att man helst aldrig lämnade stranden… Nu får ni mysa vidare i slutspurten på advent och njuta av era minnen – vilken härlig jul ni får 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: