HEM

A vad tiden gick fort…. Har ej hunnit blogga sista dagarna har bara njutit.

Sol bad och yoga. Ingen vill lamna paradiset, vi tror att vi tillhor har. Har fatt en massa vanner, fran Indien, Cananda, Tyskland, Norge, Irland, Nya Zeeland, England.Vi kommer att sakna allt men langtar sa klart hem oxa klonstigt att vi nu badar och solar och pa sondag sitter i kalla sverige med glogg och firar tredje advent.

Resan hem borjar om 4 timmar da vi lamnar Goa, aker till Goas airport, flyget gar 16.00, en timme forsenat, kollade precis… YES… sedan vantar vi Dehlki 8 timmar innan incheckning till Turkiet. Vantar i Turkiet i 5 timmar. sedan till Kopenhanmn dar vi ar vid halv fem svensk tid. Tag till Kristianstad dar Paps ska hamta oss.

Pappa jag ringer dig fran Kopenhamn!!!

Hejda Indien, vi ses snart igen.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: