Ashtanga Vinyasa bjuder alltid på nya upplevelser!

Det har varit dåligt med inlägg från min sida den sista tiden.
Jag dras med förkylning som inte vill ge sig. Suck!
I går var jag på Österlen och yogade det var underbart. Bäst av allt var att Mamma var med. Hon har haft så mycket att stå i att det var ända sedan innan sommaren hon var med. Härligt att kunna sitta och mysa och prata i bilen.
Min practice var bra, När jag kom till den femte suryanamaskara A  släppte förkylningen och andningen tog ”över”.
Det var härlig dynamik och energi i rummet. Jag fokuserade i Marichyasana idag, fick bra assisteringar i alla fyra. Fick upp halvlotusen mycket bra och kunde därför gå djupare in i B. Kunde också notera att hela ”lotusbenets” lår kunde följa hela golvet vilket gav en helt ny känsla när jag fokuserade på det.

Jag kan inte sluta att fashineras över att Ashtanga Vinyasa hela tiden bjuder mig på nya utmaningar och nya upplevelser. Här och nu, min kropp, min andning, energi, rörelse, förutsättningar, min stund på mattan och min utveckling!

Om shanti shanti shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. Javisst är ashtangan underbar! Samma rörelser om och om, pass efter pass, skulle man tro. Inombords sker magi liksom fysiskt en enorm utveckling. Varje pass medför nya insikter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: