Yoga rapport

Förkylning förkylning har stått helt ivägen för mig två morgnar i rad nu. Har lagt all yogafokus på kvgällarna istället på yogaeleverna.
Underbara yogaresa du lär mig så mycket.

Om shant shanti shanti

morgonljus2

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

  1. OJ vad jag saknar yogan hos dig, jag behöver verkligen den!! Jag har det toppen i Storstan, men hopp vad det ska bli skönt att komma hem i morgon 🙂

    kram
    a

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: