Dag 11 – Underbara Yoga

Underbara Ashtanga Vinyasa yoga.
Fem suryanamaskara A
Fem suryanamaskara B
Sedan alla asana fram till Marichyasana B
Då ringde klockan på att en timme passerat och jag började med avslutningen.
Hade inget bra flyt i sirsasana idag. Orkade bara stå kvar i 8 andetag gick sedan ner.
Det kan bero på att jag precis haft mens och undvikit den.

Jag är nöjd idag.
Nöjd med min mig själv, nöjd med att andas nöjd över min träning.
Jag är tacksam idag.
Tacksam över att jag har en så fin familj, min man mina barn och att jag har alla yogaunited vänner.
Jag är glad idag.
Glad för att jag varit uppe tidigt och redan är pigg och har utfört dagens träning och det var ett bra pass.
Jag älskar idag.
Jag älskar livet, hösten och nuet, dagen som var igår dagen idag och dagen som väntar.

SANTOSHA

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. Jag tror att vi genom yogan hittar fler och fler saker att vara tacksamma och lyckliga över! Allt yogatänk gör oss mer nöjda, tålmodiga och stadiga. Det gör att varje dag faktiskt blir som en gåva. Ja, Santosha!

Lämna ett svar

%d