Tolv

Vi var iväg med jobbet igår på en magikväll. Häftiga magiker från hela världen som samlats för en stor magikongress. Den inleddes igår med en specialshow. Vilka artister, helt fantastiska. Kom hem riktigt sent så imorse var jag helt enkelt tvungen att sova så länge jag kunde.
Yoga blir det efter jobbet idag.
Välkommen höstdag

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d