Redo för Yoga workshop

Nu är jag redo för workshop på Mudita.
Jag har mysat till husvagnen till en yogahusvagn. Nya Gardiner från Indiska, turkosa och mörklila. Mina fina kuddar och två nyinköpta, tuffa plastmattor i turkost och limegrönt. Det blev supermysigt. Jag ska alltså campa, Har även laddat med rökelse och en massa värmeljus.
Imorgon bär det av och jag längtar supermycket. Jag har ej tillgång till internet i veckan så det blir bloggpaus men flitigt skrivande väntas i anteckningsboken.
Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: