Yogaworkshop

Min ena yogavecka i sommar har blivit inställd, jättesynd tycker jag, jag är jättebesviken! (känns väldigt ickeyogiskt att vara det )
Det tråkiga är att jag hade fått denna vecka i present av min chef och nu blir det ingenting. Jag får hitta på något annat för mitt presentkort på Karlaby, där är ju härligt att bara vara där en helg.

Som tur var hade jag bokat in en annan yogavecka också i slutet av sommaren på Mudita. 
 Sri O.P. Tiwari kommer till Sverige. Tiwari forskar, skriver och undervisar om de positiva yogaeffekter på hälsan.
Han har bland annat anlitats av den indiska regeringen för att utreda hur yogan kan användas inom hälso- och utbildningsväsendet.
PÅ Paul Dallaghans Teachertraining är det Tiwari som håller i filosofi och pranayama. Han arbetar på ett institut i Indien som hans lärare grundade på 1920-talet. Där forskar man bland annat på gamla klassiska yogaskrifter. Min yogalärare, Kent säger att han är den som har förklarat yogatexterna på bästa och mest intressanta sätt någonsin.
Tiwari är en av vår tids mest respekterade yogalärare i pranayama och hathayoga.
Är det någon som blir sugen tror jag att det än så länge fínns några platser kvar.
Lär mer på Muditas hemsida

Tiwariji

5 svar till “Yogaworkshop”

  1. Vad härligt att få gå en kurs & få mer yogafilosofi!! Ser fram emot att ta del av allt du kommer att lära dig. Namasté Ulrika

  2. Kul att det blir nån yogavvecka! Hittar inte riktigt länken till Mudita, vore kul att läsa lite.
    Jag kan bara drömma om detta i framtiden – att ex åka iväg för att abra yoga och springa en vecka, kul att ha deta framför mig. Nu när barnen är små blir det yoga hemma. Jag ska boka in mig på en intensivkurs till hösten!

  3. Förstår att du blev besviken, en stund får man väl vara lessen innan man går vidare 🙂 Men den andra kursen verkar jättespännande! Tur att den blir av i alla fall.

  4. Tack för informationen om Tiwari! Lycka till under veckan vid Mudita!

    Yogini Sue

  5. Ja ibland har man sett fram mot saker sååå och blir besviken. Så då får man känna så en stund och sen släppa. Det är just sådant jag tycker går lättare…att släppa…Det kommer alltid något gott ur allt. Njut av din andra yogavecka! Kram Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.