Yogaworkshop

Min ena yogavecka i sommar har blivit inställd, jättesynd tycker jag, jag är jättebesviken! (känns väldigt ickeyogiskt att vara det )
Det tråkiga är att jag hade fått denna vecka i present av min chef och nu blir det ingenting. Jag får hitta på något annat för mitt presentkort på Karlaby, där är ju härligt att bara vara där en helg.

Som tur var hade jag bokat in en annan yogavecka också i slutet av sommaren på Mudita. 
 Sri O.P. Tiwari kommer till Sverige. Tiwari forskar, skriver och undervisar om de positiva yogaeffekter på hälsan.
Han har bland annat anlitats av den indiska regeringen för att utreda hur yogan kan användas inom hälso- och utbildningsväsendet.
PÅ Paul Dallaghans Teachertraining är det Tiwari som håller i filosofi och pranayama. Han arbetar på ett institut i Indien som hans lärare grundade på 1920-talet. Där forskar man bland annat på gamla klassiska yogaskrifter. Min yogalärare, Kent säger att han är den som har förklarat yogatexterna på bästa och mest intressanta sätt någonsin.
Tiwari är en av vår tids mest respekterade yogalärare i pranayama och hathayoga.
Är det någon som blir sugen tror jag att det än så länge fínns några platser kvar.
Lär mer på Muditas hemsida

Tiwariji

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

  1. Vad härligt att få gå en kurs & få mer yogafilosofi!! Ser fram emot att ta del av allt du kommer att lära dig. Namasté Ulrika

  2. Kul att det blir nån yogavvecka! Hittar inte riktigt länken till Mudita, vore kul att läsa lite.
    Jag kan bara drömma om detta i framtiden – att ex åka iväg för att abra yoga och springa en vecka, kul att ha deta framför mig. Nu när barnen är små blir det yoga hemma. Jag ska boka in mig på en intensivkurs till hösten!

  3. Förstår att du blev besviken, en stund får man väl vara lessen innan man går vidare 🙂 Men den andra kursen verkar jättespännande! Tur att den blir av i alla fall.

  4. Ja ibland har man sett fram mot saker sååå och blir besviken. Så då får man känna så en stund och sen släppa. Det är just sådant jag tycker går lättare…att släppa…Det kommer alltid något gott ur allt. Njut av din andra yogavecka! Kram Ulrika

Lämna ett svar

%d