Yoga med Richard Freeman

I morse gick jag äntligen upp, strax innan fem!
Det ”mysiga” med tända ljus etc. kan man skjuta framför sig ett par månader nu, solen sken!
Ifag yogade jag med till en DVD, av och med Richard Freeman. När jag gjort tom Parsvottanasana började andra serien!
Den Dvd jag fått tag på var intermediate serien. Jag spolade fram och fokuserade på avslutande positioner.
Jag gjorde en härlig sirsasana, huvudstående. Jag stod 25 andetag sedan gick jag ner med benen i 90 grader och stod där i fem andetag.
Balasana
Baddha Padmasana
Yogamudra
Padmasana
Utpluthi
Savasana

T861D_Interm_amaray.indd

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: