Försov mig men det blev ett yogapass

Jag försov mig i morse.
Hade fått låna min sambos telefon för att ställa alarmet då jag glömt kvar min på jobbet igår.
Det jag inte visste var att hans alarm fungerade som så att man måste ange PM resp. AM. Jag hade med andra ord ställt klockan på tjugo i fem på eftermiddagen.
Så himla typiskt! Nåväl, sambon vaknade halv sex och frågade varför jag inte gått upp. Då fattade jag ju, så ur sängen hoppade jag och på mattan stod jag strax efter.
Morgonens asana
(Ingen pranayama idag)

Suryanamaskara A, 5 st
Suryanamaskara B, 5 st
Padangusthasana
Pada hastasana
Utthita Trikonasana
Parivrtta Trikonasana
Utthita Parshvakonasana
Parivrtta Parshvakonasana
Prasarita Padottanasana, A-D
Parsvottanasana
Utthita hasta Padangusthasana
Utthita Parsvasahita
Utthita Eka Padasana
Ardha Baddha Padmottanasana
Utkatasana
Virahabradasana A, B
Dandasana
Pashimottanasana
Urdhva Dhanurasana
Salamba Sarvangasana
Savasana
om_aum_with_fine_cut_twin_peridot_pendant_jpj36
Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

5 kommentarer

 1. OJ! Du är grym!!
  Själv satt jag i soffan och funderade på yoga i morse. Kom fram till att kaffe, tacksamhet och tankar kring yoga var nog så bra vid 06 snåret 🙂

  Bra jobbat Anna!!

  kram
  a

 2. Pain
  Jag vet inte vad som är bra för magen. Om det är buksmärtor som du av alla får höra är stressrelaterade, ska du nog ta det lugnt och prova dig försiktigt fram. Gör bara de asana som känns bra.
  Kanske att du ska ta det lugnt med bakåtböjningar.
  Jag tror att du kan träna på att bara sitta i lotus och andas. Inte hålla ujjai andningen utan mer sitta avslappnat och betrakta ditt andetag. sitt så en stund innan de solisar och asana du vill göra. Har du Petris bok? Jag hittar ej min för tillfället men i den längst bak står vad varje asana är bra för.

  A Och A
  Tack för era peppningar – Det inspirerar mig till att vakna i tid imorgon!
  Kram

 3. Tack för dina råd, ska försöka följa dem. Gjorde i kväll solhälsning A utan hopp och det gick bra kände även att de stående var bra för min stela kropp.Lotus sittande med andning blir det i morgon bitti. Har ev magsår men mår rätt bra nu …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: