Yoga på morgonen – nu börjar rutinen

Har inte haft så bra flyt den senaste tiden med min practice. Vet inte vad det är som gjort det. Dålig diciplin är väl det ärligaste svaret. De två andra skulle väl vara tiden som inte räckt till och tröttheten. Då kan man ju tänka sig att det ska bli ännu värre nu när klockan är ändrad. Nu är det så här att jag har piggt vaknat halvfem flera morgnar den senaste tiden och känt mig jättepigg. Så är det de där med att jag har ställt klockan på fem. Och tänker att jag då kan sova en halvtimme till – Somnar om – vaknar jättetrött.
Imorse ställde jag alltså klockan på kvart över fem ny tid, (kvart över fyra gammal tid) Det gick hur bra som helst!

Nu accepterar jag inga ursäkter från mig själv med att inte få till en liten stund yoga varje dag.
Dagens asana var suryanamaskara a samt b och padangusthasana & padahastasa  na. Imorgon kommer det att bli lite till.
Rapport kommer att skrivas så jag peppar mig att gå upp varje morgon denna vecka.
Jag ska se fram emot söndag då jag äntligen kan få åka till mudita i Baskemölla och gå på mysore!
Längta – längta – längta!!!

Namaste

3 svar till “Yoga på morgonen – nu börjar rutinen”

  1. Åh vad härligt. Jag önskar att jag kunde. Men inte nu. Lilltjejen vaknar så fort jag rör på mig. Kanske till sommaren, att jag kan uppta min morgonyoga.

  2. Vad skönt det måste kännas att komma igång igen.
    Jag har bara tid med måndagspasset denna vecka, så jag har bestämt att göra minst solhälsningarna 3 dagar till! Blir till att meditera 3 dagar också åtminstone. Spanar in yogatv på youtube så jag får lite inspiration och vägledning.
    Tack för din fina blogg! Blir så inspirerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.