Träningsvärk

Jag gick upp halv sex idag.
Det blev solhälsningar och en lång stund i balasana – barnets position. Jag gjorde den med knäna långt ut åt sidorna och tårna mot varandra.
Som jag skrev igår var det tuft att göra två timmar yoga , då jag inte gjort hela serien på två veckor.
Jag har som mest gjort en timme ashtanga själv på morgnarna. Och det är inte lika djupt och effektivt som i en shala.
Visserligen har jag gjort hathayoga två timmars. Men det är inte lika.
Det var en lugn och rofylld stund på mattan.

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

4 kommentarer

 1. Vilken otroligt inspirerande blogg.
  Jag kommer gå min första yogakurs i helgen.
  En intensivkurs för absolut nybörjare i ashtanga yoga.

  Hit kommer jag absolut återvända!

 2. Välkommen Idun! Vad roligt att du har hittat till Ashtanga yogan.
  Hoppas du kommer att stanna!
  Kul att jag kan inspirera.
  Helle, Vad skönt ! Tänk vad snabbt kroppen återhämtar sig.
  kram

Lämna ett svar

%d